Uitzending: verbinden in coronatijd

Wie had vorig jaar kunnen bedenken dat we nog steeds in deze gekke tijd zouden leven? Toen we in de eerste lockdown begonnen aan een reeks van videopodcasts, het delen van informatie en bedrijven en instellingen aan elkaar verbinden hadden we niet gehoopt dat we weer aan de slag moesten gaan met Achterhoekverbindt.nl. Toch merkten wij afzonderlijk van elkaar dat de vraag om samen delen en discussiëren weer volop actueel is. Vorige week hebben we de eerste live stream uitzending gemaakt over: ‘hoe houden wij contact en blijven we verbonden?’.

Martin Stor en Jurgen Rutgers bevragen diverse mensen van Brockhorst Hi-tech, Waterschap Rijn en IJssel en de Rabobank wat de ervaringen zijn en hoe zij hier mee omgaan. Vanuit het online publiek komen goede suggesties die soms makkelijk in te zetten zijn en nét dat beetje extra aandacht kunnen geven waar we soms na 12 maanden naar snakken.

We nodigen iedereen uit in de comments onder de video tips te zetten zodat wij deze kunnen verzamelen en als ‘levend document’ kunnen delen met iedereen die er zijn/haar voordeel mee kan doen.